MS Excel за напреднали

05 Октомври 14:00
14:00 - 16:30
събота и неделя
3 и половина седмици
Запиши се с отстъпка

Това обучение е за Вас ако...

Ежедневните Ви задачи са свързани с анализ на данни, изготвяне на отчети и работа в Excel

Занимавате се със счетоводство, финанси, имате собствен бизнес или нужда от помощ в обработката на данни;

"Борите" се с програмата и усещате, че изоставате със задачите си;

Имате опит в работата с MS Excel; Искате да използвате ефективно по-сложни функции в програмата;

Искате да задълбочите и развиете своите умения за анализ, планиране, прогнозиране и обобщаване на данни с MS Excel;

Две обучения в едно! В курса EXCEL за напреднали

Формули и функции и Анализ на данни ще Ви позволят да работите по-бързо и ефективно

Ако ежедневните Ви задачи са свързани с анализ на данни, изготвяне на отчети и работа в Excel, помислете как да спестите време и нерви като оптимизирате задачите си с помощта на вградените в Excel възможности

Голяма част от действията в Excel могат да бъдат автоматизирани с помощта на комбинация от функции. Програмата може да решава сложни задачи и да извършва поредица от стъпки. За Вас остава само да планирате процеса. Важните изводи излизат на повърхността при един целенасочен анализ и визуализация на данните с възможностите на Excel.

Pivot таблиците могат да са най-верният ви съюзник.

Какво получавате като се включите

Освен ценни знания за програмата, ще получите съвети как да подобрите ефективността си и да използвате функциите на продукта за да улесните работата си.

Безплатен неограничен достъп до видеозаписи на всяко занятие

Безплатни лекционни материали, с полезни съвети, стъпки, клавишни комбинации

Десетки примери и задачи за самостоятелна работа

Персонален коментар за практическите задачи на всеки участник в курса

Професионален подход и начин на мислене при решаването на проблеми

Структуриране и обогатяване на знанията, посока за развитие

Удостоверение за професионално обучение по образец на МОН

След успешно преминати теоретичен и практически изпит, всеки участник в обучението Excel за напреднали получава Удостоверение за професионална квалификация по образец на Министерството на образованието и науката, признато както в цялата страна, така и в Европейския съюз.

Програма

Начало: 5 октомври, събота, 14:00, Дни на провеждане: събота и неделя до 16:30
Всички теми са насочени към често срещаните в работата задачи за широк кръг специалисти. Ще можете да опитате новите техники в множество практически задачи и упражнения. Ново: допълнително занятие за решаване на практически казуси

Формули и функции

5 групи функции, които ще повишат качеството на работата Ви

 • Логически функции: Мощните функции IF, AND, OR, IFERROR .Тяхната употреба и комбинации
 • Функции за търсене, извличане и сравнение на данни: Изключително ценните функции за извличане и сравнение на данни: VLOOKUP, HLOOKUP, LOOKUP, INDEX , MATCH, OFFSET
 • Статистически функции: Цялата група функции COUNT, COUNTBLANK, COUNTA, COUNTIF, COUNTIFS, AVERAGEIF, AVERAGEIFS, придружени от много практически задачи
 • Функции за дата и време: Удобните и често използвани TODAY, WORKDAY, NETWORKDAYS, DATEDIF, EDATE, EOMONTH
 • Текстови функции: Практичните, полезни и спестяващи време LEFT, MID, RIGHT, FIND, TRIM, LEN, SUBSTITUTE, REPLACE

Анализ на данни

Pivot Table и още полезни операции

 • Свързване и обобщаване на данни: Възможности за обобщаване на данни от няколко листа или няколко файла. Извеждане на междинни суми или обобщения за определена група данни
 • Силата на именованите области: Какво представляват именованите области. Начини на създаване. Приложение при обобщаване на данни. Как да постигнем гъвкавост и обновяване на данни при работа с динамични именовани области.
 • Контрол при въвеждане на данни: Как се указват правила за коректно попълване на времеви период, валиден списък, целочислени записи, контрол върху броя на въвежданите символи или уникалността на въвежданите данни. Ограничение на грешки. Защита на работни листи или файлове.
 • PIVOT TABLE: Как се изгражда динамична таблица. Как се управляват и визуализират данните чрез вградените инструменти. Сортиране, филтриране, извеждане на междинни суми, представяне на данните в проценти от ред колона или цяла таблица. Изчисления с полета на PIvot Table. Динамични диаграми с PIvot Chart

Форми на обучение

Налага се да пропуснете някое занятие? Няма да изостанете. Всички занятия се записват. Можете да наваксате пропуснатото в удобно за Вас време.

Присъствена

Обучението се провежда в офиса на учебния център. Трябва да разполагате с лист и химикал за записки и никаква друга техника.

Дистанционно с конферентна връзка

Можете да се включите и от вкъщи, офиса стига да имате интернет и компютър. Занятието отново се провежда наживо, имате възможност да задавате въпросите си и да участвате в дискусията.

За лектора

Събина Василева

Събина Василева е магистър по графичен дизайн и основен създател и вдъхновител на този курс.

Със задълбочени знания в сферата на компютърна графика, софтуерните продукти, символика на форми, цветове, дизайн, тя е незаменим ментор, учител, вдъхновител за всеки, който иска да се потопи или посвети на графичния дизайн

Често задавани въпроси

Къде се намираме?

Учебният център се намира на бул. "Княз Ал. Дондуков" N 43 в близост до Софийска Опера. Има достъп и до двете линии на метрото (спирки Сердика и Софийски университет).

Как мога да заплатя?

Как мога да се запиша за обучението?

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Кога и къде се провеждат занятията?

Има ли неприсъствена форма на обучение?

Ще получа ли сертификат за обучението?

This is the FAQ section

This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Where we answer some crucial questions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse consequat nisi ac consectetur ornare. Duis vestibulum turpis metus, nec laoreet sem posuere sed. Fusce commodo, justo id finibus ullamcorper, libero lectus efficitur velit, condimentum mattis magna urna et enim.

Like for example why other page builders sucks?

Sed vitae mauris nulla. Nulla dignissim ex ut tellus porttitor dictum. Nullam vitae risus interdum, fringilla lorem nec, aliquet augue. Aliquam erat volutpat. Nunc nec risus eu justo viverra dapibus. Maecenas ut interdum justo, id maximus mi. Morbi efficitur gravida fringilla. Fusce tristique velit elementum mauris porttitor, eget tristique leo venenatis. Morbi condimentum feugiat elit at tempor. Nunc dictum eu dolor non ultricies. Pellentesque nec quam ante. Suspendisse venenatis mollis ligula eu auctor.

Цена Excel за напреднали

Ранно записване - преди 23 септември

Пакет MS Excel за напреднали

196.00 лв.

Записване след 23 септември

Пакет MS Excel за напреднали

230.00 лв.


Вижте лектора в действие:

Събина Василева изясни механизма на действие на функцията VLOOKUP в Ms Excel.

Някои от успешните ни курсисти

Прекрасно проведено и изключително полезно. Г-жа Василева обяснява много пунктуално и същевременно заинтригуващо. Достатъчни примери.

Радослав Радев

Изключително съм доволна, че имах възможност да се обучавам от професионалистите на Devise Expert! Много полезен ми беше курсът по Excel - Формули и функции за напреднали. Цялата информация е структурирана и поднесена по много разбираем начин. И всичко това е поднесено с лъчезарна усмивка и приятелско отношение към всеки един курсист.

Поли Борисова

Много съм щастлива, че избрах Devise Expert в морето от всякакви учебни центрове. Невероятно професионален и всеотдаен екип! Много добре структурирана програма и материали, поднесени по лесен и разбираем начин. Изключително внимание и лично отношение към всеки курсист. Удоволствие е.

Доника Коева

Обратна връзка от преподавател

Един изключително ценен компонент, обратната връзка присъства при всички форми на обучение, които предлагаме. Малките групи ни дават възможност да наблюдаваме индивидуалния напредък на всеки курсист. Ще получите:

 • Индивидуален коментар за самостоятелните практически задачи.
 • Отговор на всичките Ви въпроси по темата от професионалист.
 • Напътствия и съвети как да работите по-ефективно и качествено.

Имате още въпроси?

Ако имате въпроси или нужда от консултация, моля попълнете формата и ще се свържем с вас. Не забравяйте да отбележите курсът, за който питате.

Вашето запитване бе изпратено успешно!

© Copyright 2019 - Devise Expert - Всички права запазени
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram