За нас

За нас преподаването е страст и призвание, а вашият успех е наша цел и награда.

Кои сме ние

Дейността на учебния център е свързана с разработката и провеждането на специализирани обучения в областта на информационните технологии.

Курсове​

Курсовете са фокусирани  в сферите Анализ на данни, Програмиране, Графичен и Уеб дизайн.

Индивидуални клиенти​

Помагаме на индивидуални клиенти да подобрят работата си, да разширят компетенциите си, да повишат квалификацията си, дори  да сменят професията си.

Корпоративни клиенти

Полезни сме и на фирми и техните екипи, чрез  организиранието на корпоративни обучения,  да подобрят ефективността си, да внедрят нови технологии, да отпимизират работата и времето си.

Знанието е сила.
Вярваме в знанието, придобито с усилие, с много труд, с преодоляване на себе си. Постигнатото знание е трайно, носи нужната дълбочина, дава свобода.

Мисия и цели​

Нашата мисия и осъзнато призвание е да бъдем вдъхновители, учители, водачи, да откриваме и отключваме скритите във всеки човек таланти.

Качествено обучение

Нашата цел е да предоставим качествено обучение. Обучение, базирано на добре обмислена методика, на години опит, на непрестанно търсене и усъвършенстване на съдържанието в предлаганите курсове.

Огромното ни желание е да бъдем полезни със знанията и опита си на всеки, който избере да бъде наш ученик и последовател, наш съмишленик и приятел.

Защо да изберете нас​

15+ години опит

Ние сме екип от утвърдени специалисти, с над 15 години опит в организирането и провеждането на обучения в сферата на информационните технологии

Доверие

През годините изградихме доверие и приятелски ваимоотношения с нашите ученици и корпоративни партньори. Тяхната удовлетвореност е награда за нашите усилия.

Качество

Предлаганите от нас обучения са с високо качество и с изключителна практическа приложимост. Успехът на нашите клиенти е най-важното признание за работата ни.

Нашият екип​

Силата на нашия екип се състои споделянето на обща идея и цели, в погледа в една посока, в изповядването на общи човешки ценности, в неизменната вяра в успеха, във взаимно зачитане и уважение.

Дикран Хачикян
Дикран Хачикян
Sabina-Vasileva
Събина Василева​
Ели Кирилова​
Десислава Христова​

Нашата награда​

Удовлетворението и благодарността след обучението, отношението и подкрепата изразени от нашите ученици са нашата най-голяма награда.

"За мен беше чест да бъда част от курса по UX и Уеб дизайн! В практиката си на учител, мога само да си пожелая един ден да достигна нивото, професионализма и начина на поднасяне на учебния материал. Многото примери и задачи прикрепени към материала, спомагат за по-лесното усвояване! Благодаря Ви, Събина Василева! До нови срещи!"
"Това е страхотно място, където освен сериозни познания в търсената от мен област получих топло, приятелско отношение. Давам висока оценка и шапка свалям на хора, които така сериозно се отнасят към нещата, с които се занимават. С пожелания за много бъдещи успехи!"
"Учебният център Devise Expert е точното място за професионално обучение. Перфектна организация, прецизно и технически добре подготвен материал. Отделено време за всеки курсист. Доволна съм от знанията които получих от курса MS Excel за напреднали. Мисля, че след обучението всеки би могъл да се справи с всякакви задания, които налагат ползването на MS Excel. Преподавателят на курса ни Събина Василева освен професионалист, има и уникалната дарба така да поднася материала, че те увлича и всичко е разбираемо и лесно усвоимо. Благодаря Ви! До нови срещи."
"Изключително добро обучение. Напълно ясно и разбираемо се преподава. Преподавателите са професионалисти с дългогодишен опит, от които можеш да научиш много ценни неща. Аз преминах курса SQL и анализ на данни и съм изключително доволна от наученото от Дикран Хачикян. Благодаря!"
"Devise Expert е перфектно място за полагането на основни знания в графичния дизайн с програмите на Adobe и многократното им надграждане. Лекторите са позитивни и отдадени на предаването на реални знания. Намират адекватни и интересно поднесени отговори на всички въпроси на курсистите. Обучението включва допълнителни видеа и подробно разглеждане и насоки по всеки един предаден проект. Разглеждат се много реални примери и непредвидени ситуации по време на работа и как да ги решим. Курсовете развиват креативните заложби и поощряват реализирането на собствени идеи."
"Чудесно място за придобиване на нови знания. Обучението по SQL беше на много високо ниво, а същевременно беше поднесено много достъпно и разбираемо. Благодарности на преподавателя ни Дикран Хачикян за професионалното отношение."