Обучения на видео запис

Изберете своето обучение в сферите:
Анализ на данни, Програмиране, Графичен, Уеб и UX/UI дизайн.

Предимства на видео записите от обучение

Система от знания

Обученията са базирани на добре обмислена методика, на години опит, на непрестанно търсене и усъвършенстване на съдържанието. Всеки курс ви превежда през система от стъпки, с много практически примери, детайлни обяснения и задачи. Изградената система на обучение помага на начинаещия да премине през утъпкана пътека, а на опитния, да подреди в цялостна картина хаотично натрупаните знания, да усвои принципи, да открие връзки и да надгражда.

Лесен достъп до съдържанието

Курсовете са достъпни през профила ви в нашата платформата. Средата за обучение е удобна и лесна за управление. Можете да преминавате отделните теми неограничен брой пъти, а времето, мястото и устройството избирате вие.

Интензивност на учене

Форматът Видео запис от обучение ви осигурява нужната свобода да определяте скоростта и интензивността си на учене. Ако разполагате с време, можете да преминете избраното обучение за кратък срок. Ако графикът ви е натоварен, можете да планирате спокойно времето, продължителността и честотата на учене.

Подкрепа от преподавател

Ние държим на обратната връзка и знаем колко е важна в процеса на учене. Затова по време на обучението си всеки от вас има възможност да подготви и изпрати поставените в курса задачи за самостоятелна работа и да получи персонален анализ и коментар на решенията си, корекция на грешките и съвети за подобрение.

Какъв сертификат можете да получите?

udostoverenia

Пътят на учене изисква воля и усилие. Гордеем се с вашите постижения и ценим положения труд.
Преминатото обучение се удостоверява със следните документи:

1. Удостоверение на Devise Expert на български език и на английски език. Издава се от учебния център в уверение на това, че сте завършили успешно курс на обучение и сте предали необходимия минимум от задачи, регламентиран за всеки курс.

2. Удостоверение за професионално обучение по образец на МОН
Издава се след завършен курс и успешно положен теоретичен и практически изпит.

* Devise Expert е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение(НАПОО). Издаваните удостоверения са признати в България и валидни в Европейския съюз

Отзиви от курсисти

"Отлични впечатления! Обучението ми помогна неимоверно много в работата ми. Преподавателят е изключително добър педагог, освен задълбочените му знания и умения по темата. Материалът е структуриран чудесно и включва неща, които обикновено не са лесно достъпни в интернет."
"Изключително доволна съм от обучението в Devise Expert. Преподавателят Дикран Хачикян обяснява много спокойно и разбираемо, подчертава с постоянно повтаряне важните неща при моделирането на заявките, обяснява допуснатите грешки и неточности при изготвянето на самостоятелните задачи и отговаря своевременно на поставените въпроси. Компетентно преподаване от човек с опит и желание да ни предаде своите знания!"
"Изчерпателна теоретична част, представена с достатъчен брой примери. Записи на уроците за референция и голям брой домашни."
"Изключително съм доволна, че имах възможност да се обучавам от професионалистите на Devise Expert! Много полезен ми беше курсът по Excel - Формули и функции за напреднали. Цялата информация е структурирана и поднесена по много разбираем начин. И всичко това е поднесено с лъчезарна усмивка и приятелско отношение към всеки един курсист."
"Като цяло мога да кажа че съм доволен защото следвам и др курсове и като цяло доста от другите преподаватели оставят причинно-следствената връзка да търсим сами което не е вашия случай. Бих обърнал повече внимание на факта че понякога домашните работи са с трудност доста над взетия за момента материял, но като цяло мисля че ако беше иначе нямаше да бъде стимулиращо за мислене."

Комбинирани обучения

Добрите решения в практиката са резултат от умелото съчетаване на знания и умения от различни сфери, комбиниране на силните страни на технологии и програми, които ежедневно използваме.

С обученията от тази категорията ви предоставяме комбинация от технологии, опознаването на които ще ви донесе по-голяма дълбочина и разбиране за приложението им, ще породи идеи за комбинирането им при специфични за бизнеса задачи, ще разшири компетенциите ви и способността да намирате решения отвъд познатия за сферата инструментариум.
BI-STart-video-grid

Business Intelligence START

Пакет от курсове - Анализ на данни
DA-STart-video-grid

Data Analysis START

Пакет от курсове - Анализ на данни
DATABASE DEVELOPER MASTER - пакет от обучения

Database Developer MASTER

Пакет от курсове - Анализ на данни
Excel-MAster-video-grid

Excel MASTER

Пакет от курсове - Анализ на данни
UX-GD-Start-video-grid

UX & Graphic Design START

Пакет от курсове - UX&Web Design

Анализ на данни

data analysis image
Данните съпътстват всяка човешката дейност, и днес благодарение на технологиите и програмите, превръщането им в полезна информация подпомагаща вземането на решения е по силите на много специалисти.

Курсовете от категорията Анализ на данни са една добра възможност да придобиете необходимите практически умения и знания за извличане, обработка и създаване на справки и отчети с използването на съвременни технологии и програми.

Ако работите в областите: финанси и счетоводство, маркетинг, търговия, логистика или ERP-системи, обученията ще ви помогнат да използвате ефективно MS Excel, SQL, Power BI, Python при изпълнение на ежедневните задачи, ще оптимизират работата ви, ще ви позволят по-голяма свобода при работа с огромните масиви от данни.
Видео запис: MS Excel Функции и инструменти за напреднали

Видео запис: MS Excel. Функции и инструменти за напреднали

Видео запис от обучение - Анализ на данни
Power BI Анализ на данни Видео курс

Видео запис: Power BI. Анализ на данни и изготвяне на отчети

Видео запис от обучение - Анализ на данни
PythonML-video-grid

Видео запис: Python. Анализ на данни и машинно обучение

Видео запис от обучение - Анализ на данни
SQL-video-grid

Видео запис: SQL. Анализ на данни и изготвяне на отчети

Видео запис от обучение - Анализ на данни
PL-SQL-video-grid

Видео запис: Програмиране на PL/SQL

Видео запис от обучение - Анализ на данни
VBA-video-grid

Видео запис: Програмиране на макроси с VBA в MS Excel

Видео запис от обучение - Анализ на данни

Графичен & Уеб дизайн

graphic design image
Дизайнът е навсякъде около нас. В иконите на приложенията в мобилните ни телефони, опаковките на продукти, оформлението на книги и списания, плакати, билбордове, в изграждането на сайтове и приложения, които ползваме ежедневно... Някой е помислил за естетиката, функционалността, удобството, първото впечатление, цветните решения така, че да въздействат, подборът на шрифт, размер, изборът на форми, разположението и съотношението им така, че всичко да е балансирано.

Изключително интересна, творческа и цветна е сферата на графичния и уеб дизайн. В подбраните обучения ще откриете не само магията на дизайна, но и инструментите, с които може да се реализира.
UX-video-grid

Видео запис: UX и Уеб дизайн

Видео запис от обучение - UX&Web Design
Видео запис: Graphic Design Fundamentals

Видео запис: Графичен дизайн с Adobe

Видео запис от обучение - Графичен дизайн

Програмиране

programming image
Тези обучения са едно добро начало на вашата кариера като бизнес анализатор с едни от мощните инструменти за анализ на данни.

Ако работите в областите: финанси и счетоводство, маркетинг, логистика или ERP-системи, обучението ще ви помогне да използвате Excel ефективно при решаване на ежедневните задачи и ще ви научи как да използвате Power BI и езика DAX в процеса на извличане, подготовка за анализ и визуализация на данни.
Видео курс: Python Programming

Видео запис: Програмиране на Python

Видео запис от обучение - Програмиране