Щастливо връчени дипломи, издание 2019

Не е лесно да управляваш Център за професионално обучение. Освен административните изисквания за поддържане на винаги високо качество на обучението, стремежите да удовлетворим изискванията на работодатели и ученици, съществува и вечната борба да сме полезни за всички, които са ни поверили своето обучение.

За това с огромна гордост споделяме източника на вдъхновение и сила, мотиватора да продължим да работим- смелите успешно завършили програмата си за професионална квалификация курсисти.

На 28 юни 2019 г. с голяма гордост връчихме Свидетелства за професионална квалификация на четирима смели дизайнери и двама предприемчиви уеб разработчици. Упорити, борбени и талантливи, всички те заслужават признание за огромните усилия, вложени в обучението, и страхотните проекти, които създадоха.

дипломиране
дипломиране
/

Във всички добри традиции на наричането и поръчките към вселената, Събина Василева- ръководител на програмата на специалност Компютърен график, връчи Свидетелствата на завършилите и пожела да бъдете смели, да не се притеснявате от това, че можете да допуснете грешки… това е най-нормалното нещо в живота. Важното е да се учим от грешките си и да имаме куража да продължаваме напред.

Вижте как протече дипломирането:

връчени дипломи
снимки
връчени дипломи 2
връчени дипломи 3

Благодарим ви! Попътен вятър напред, към нови предизвикателства!

Автор: DEVISE EXPERT