Фирмени обучения

Подобрете знанията и квалификацията на вашия екип

Заявете обучение

За кого са подходящи

Ние предлагаме готови или персонализирани обучения на малки, средни и големи компании, които искат да подобрят ефективността на работа на своите служители. Обученията са подходящи за: 

Екипи

За компании, които формират отдел за Анализ на данни и търсят комплексно обучение за новия екип

Отделни служители

За компании, които искат да обучат отделни или малък брой служители

Нов отдел

За фирми, които искат да разширят квалификацията на екип служители

Обхват

Фокусът на корпоративните обучения е насочен към съвременните технологии  за извличане, управление и анализ на данни.

Технологии

MS Excel

Power BI

SQL

Python

ML

Обученията ще спомогнат за повишаване на ефективността при:

Организация

През годините сме изградили добри практики при организирането на фирмени обучения, които са доказали своята ефективност. Ето  и стъпките:

Заявка и среща

Направете запитане за желаното обучение. Ще организираме онлайн среща за да обсъдим потребностите, целите и очакванията от обучението.

Учебен план

Ще предложим учебен план, съобразен с предварителната подготовка и потребностите на екипа. В годините на преподаване сме натрупали изключителен опит въплатен в примерите, практическите казуси и задачите за самостоятелна работа включени в учебната програма.

Провеждане

Ще изберем период и време на провеждане според възможностите на компанията. Обучението е изключително практически насочено, с индивидуална обратна връзка за всеки участник.

Какво получавате?​

Зад всяко обучение стои опитът, любопитството, намерените решения и всеотдайността на преподавателите. Заедно с това получавате:

специализирано обучение или индивидуален учебен план, съобразен с изискванията на компанията

примери, лекционни материали, задачи, разработени за обучението

видеозаписи на занятията, с неограничен достъп за участниците в обучението

индивидуален коментар на задачите за самостоятелна работа на всеки участник

заключителен изпит, удостоверение и протокол с информация за постиженията на всеки участник

график и време на провеждане, съобразено с възможностите на компанията

Наши клиенти

Нашият учебен център има богат опит в провеждането на фирмени обучения. Сред нашите клиенти, доверили се на опита и квалификацията ни са:

Отзиви и препоръки

Удовлетворението и успехът на нашите партньори е нашата най-голяма награда:

"Част от нашия екип премина обучение по MS Excel за напреднали. Курсът беше организиран и проведен от Експерт-учебен център ЕООД с невероятен професионализъм - подготовката и организирането, материалите, представянето, вниманието, което беше отделено на всеки, отчитането на резултатите надминаха нашите очаквания. Провеждаме различни обучения, за всички тях получаваме обратна връзка от участниците и наблюдаваме ефективността им на работата. Това обучение оценяваме като едно от най-успешните и ефективни."
"Обученията бяха организирани и проведени на много високо професионално ниво, а разработената програма и индивидуалния подход напълно покриха очакванията и нуждите на участниците. Събина Василева и Дикран Хачикян впечатлиха колегите ни със своя професионализъм, високата си ангажираност, конструктивния и практически подход. Участниците в обученията са изключително доволни от умелото вплитане в курсовете на задачи и практически казуси, които им предоставиха възможността да извлекат максимална полза от придобитите нови знания и умения."
"Искам да благодаря.
Преди около година и половина преминах два курса (Анализ на данни с SQL и MS Excel за напреднали), организирани от DeviseExpert. Днес беше един от най-напрегнатите в професионален план дни напоследък, защото в рамките на изключително кратко време беше нужно да се набере, изчисти, обработи, анализира и визуализира голям обем информация. Най-важното от нея трябваше да се събере на 3 страници и то така, че да бъде разбрано от хора, които не са “навътре в материята”. Дадох си сметка, че нямаше да се справя без наученото по време на тези два курса - и като подход, и като техники. Категорично. Затова искам да изкажа признателността си към Дикран Хачикян и Събина Василева, които водиха тези два курса. И нека, в тези изменчиви времена, бъдем признателни към онези, които някога са ни въоръжили със знанията и уменията да се справяме по-лесно с днешните предизвикателства. Не постигаме нищо без помощта на другите. Добре е да си даваме сметка за това."

Често задавани въпроси

 • Какъв е броят на участниците в група

  За да се организира фирмено обучение, броят участници в група може да бъде между 5 и 20 човека.

 • Къде се провежда обучението

  Обучението се провежда в онлайн формат, с конферентна връзка в реално време.
   
  Има възможност обучението да се проведе в присъствен формат в офиса на центъра, до 10 човека или на място при заявителя на обучение. Необходимо е да се осигури зала с проектор и екран.
 • С каква честота са занятията

  Препоръчителната схема на провеждане е два пъти в седмицата по 2 или 2.5 астрономически часа.
   
  Спецификата на обученията предполага и време за подготовка на задачи за самостоятелна работа.
   
  По-голяма честота или повече часове на ден не дават очаквания резултат при усвояване на учебното съдържание.
 • Как се формира на цената на фирменото обучение?

  Цената се формира в зависимост от избраната технология за обучение (избраният курс), продължителност (брой учебни часове), броят участници в група, място на провеждане, онлайн или на място в офиса на фирмата.
   
  Заявката на теми, които е нужно да се разработят за целите на обучението, също се отразява при формиране на цената.
 • Как е изградена програмата за обученията

  За всички предлагани обучения в сферата на Анализ на данни, има разработени учебни планове, които се актуализират според нововъведенията в технологиите и изискванията на пазара на труда.
   
  Програмата на обученията позволява плавно и в детайли да се навлезе в избраната технология, с множество примери и практически казуси. Обученията създават система от знания, подредени по определена логика, което води да лесно разбиране и усвояване, използват методика, която позволява изучаване в дълбочина избрания инструмент или похват.
 • Как да заявите обучение

  Можете да се свържете с нас чрез имейл, телефон или да попълните формата за заявка за обучение по долу в страницата.

Форма за заявка